2 Cara Cepat Belajar Kamera!

Awal tahun 2018 saya ada banyak open kelas, tujuannya untuk dapatkan gambaran sebenar kemampuan MINDA anda sejauh mana kemampuan untuk memahami fotografi ini. Bedasarkan pengalaman tersebut, saya dapat kongsikan dengan anda 2 CARA SIMPLE untuk anda belajar fotografi ini dengan mudah. #1 Nota Percuma Kita ni sebenarnya sudah ada nota free dapat siap-siap dengan kamera […]

3 Langkah Awal Marketkan Service Anda

Kita ni selama ni hanya focus pada gambar je semata-mata. Sebab tu kita rasa susah untuk menjual. Dalam bisnes wedding ni sebenarnya kita dah terlalu banyak buat silap dalam menjual service tersebut. Zaman sekarang alatan kamera yang mahal BUKAN lagi alasan untuk anda caj service anda. Ramai yang boleh beli kamera, ramai yang boleh miliki […]

4 Langkah Beli Kamera Anda

Nak beli kamera tapi pening tak tahu nak beli yang mana satu. Tu memang masalah utama la kita-kita ni. Sebenarnya, untuk beli kereta ni lebih kurang macam beli kereta jugak sebenarnya. SO jom saya kongsikan 4 langkah tersebut. #1 Tahun Siri Macam kita beli kereta, benda yang akan kita lihat dulu sebenarnya adalah TAHUN PENGELUARAN […]